VIP csoport- lehet a sportfogadásból hasznot szerezni

VIP csoport- lehet a sportfogadásból hasznot szerezni

Sportfogadói tevékenységünk kezdetén, mi is, mint általában minden sportfogadó rengeteg úgymond VIP csoportot kipróbáltunk, és sajnos az ÖSSZESBEN csalódtunk, miután nem kevés összegeket fizettünk be, több évnyi sportfogadás után sikerült csak megtalálnunk csak a siker titkát.

A sportfogadás csak akkor lehet sikeres ha profi módon és fegyelmezetten játszunk, minden más feltételek között előbb, utóbb a bukáshoz vezet.

Szerkesztőségünk már több éve dolgozik egy sikeres rendszeren, amelyet végleg sikerült megtalálnunk nem kevés idő és pénz elpazarolása után. Úgy döntöttünk, hogy ezt olvasóinkkal is megosztjuk, természetesen ezt is ingyen, mint minden más szolgáltatásunkat.

Miről szól és hogyan müködik ez a rendszer?

Elsősorban is, ismételni szeretnénk, hogy tutti tippek nincsenek, aki ilyent igér nektek az semmi más csak kamu meg átverés, tehát senkinek ne fizessetek ilyen tippekért, ezt ajánljuk. A sikeres rendszerünk arról szól, hogy naponta több évi tapasztalattal rendelkező profi tippadóink kiválasszák nektek azokat a mérkőzéseket, tippeket, amelyeket a legbiztosabnak találnak, a napi ajánlattól függ a tippek száma, lehet egy nap 2-3 tipp, de olyan nap is, hogy több, mint 10 tipp, ezeket a tippeket, hogy havontan biztos jövedelemhez, profithoz vezessenek, mindenkinek azt ajánljuk, hogy ugyanazzal a téttel játszodjon meg, természetesen voltak és vannak olyan olvasóink is, akik tétemeléssel tették meg a tippeket, és egy hónap alatt akár 2,3 millió forintot nyertek, és itt nem beszélünk nagy tétekről, hanem pár ezer, max pár tizezer forintról.A cikkünkben találtok is egy statisztikát, hogy mennyit sikerült nyernünk havonta, napi 5.000 Forintos téttel.A wintrate arány 2017 januárjától, 77,17 %, 1,97-es átlagszorzó.

Hogyan csatlakozz csoportunkban?

Ahogy már emlitettük, a csatlakozás teljesen ingyenes, és nem, hogy csak ingyenes, hanem, hogy minden sportfogadónak segitsünk, hogy már a kezdettől egy nagyobb tőkével kezdje, exkluziv bónuszokat is sikerült szereznünk nektek több fogadó irodától is.

Pontosabban semmi mást nem kell csinálj csak regisztrálnod kell az alábbi gombokról bármelyik fogadóirodához és ingyenes hozzáférést kapsz VIP csoportunban 1 évig, hogy te is kipróbáld és meggyőződj, hogy igenis lehet hasznot szerezni ebből a tevékenységből, és nem keveset.
UNIBET-REGISZTRÁLOK 20.000 Forintos kockázatmentes fogadás

Sportingbet REGISZTRÁLOK 30.000 Forintos ingyenes fogadás

BET365 REGISZTRÁLOK 15.000 Forintos Üdvözlő Bónusz

Winmasters REGISZTRÁLOK 15.000 Forintos Üdvözlő Bónusz

13.000 Forintos Üdvözlő Bónusz

Regisztrálás után azonnal megkapod a bónuszt is, meg a VIP csoporthoz való hozzáférést is, valamint egy részletes útmutatót is, hogy hogyan müködik ez a stratégia, bármilyen összeget befizethetsz, akár a minimálisat is, de mi az ajánljuk, hogy fizess be legalább 10,000-15,000 forintot, igy a kapott bónuszod is nagyobb lessz. Regisztrálás után irj nekünk emailt, az tippek@gmail.com email cimre és azonnal hozzáférést kapsz VIP csoportunkban, a tippeket emailen, facebookcsoportban, és sms-ben is megkaphatod.Bármi kérdésetek van, ugyancsak a fenti email cimen kérdezhettek.

BÓNUSZ!!!Csatlakozz ma VIP csoportunkban a tippeken, és a regisztrálási bónuszon kivül, egy 60 oldalas sportfogadó könyvet is kapsz ingyen, amelyben több, mint 30 sikeres sportfogadási stratégiát is találsz többek között.

a