A nap fogadóirodája

A nap fogadóirodája
A mai nap fogadóirodája az Unibet, amely 20.000 Forintos kockázatmentes fogadást ad minden új regisztrálónak, ezenkivül ha ma regisztrálj az alábbi gombról, vagy bannerről egy meglepetésben is lessz részed, kattints a bannerre, vagy gombra és nézd meg miről van szó.
Az Unibetről általánosan

gazdag ajánlattal rendelkezik
élő fogadás
értékes bónuszokat ajánlanak úgy kezdő, mint már meglévő felhasználók számára
póker részlegen szerveznek versenyeket csak magyar játékosok számára (alacsony nevezésű, vagy akár ingyen versenyek-freeroll)
kaszinó részlegen számos asztal közül választhatunk
különböző játékokat kiprobálhatunk valós pénznyereményekért
szupertotó szelvényeket tölthetünk ki
lóversenyekre fogadhatunk
angol és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik, mellyel élő chaten is kommunikálhatunk
statisztikák, élő eredmények
“Legjobb fogadóiroda” díjat nyerte az “International Gaming Awards 2014”-en
Hogyan nyithatsz számlát az Unibeten?

Ha szeretnél számlát nyitni az Unibeten, akkor ezt nagyon egyszerűen megteheted. A főoldal jobb oldali részén megtalálod a “Regisztráció” gombot, melyre rákattintva egy űrlap fog megjelenni ahol a személyes adataidat kell megadnod, valamint a számlád beállitásait kell elvégezned.

Figyelem! A megadott adatok helyesek kell, hogy legyenek, másképp a későbbiekben problémáid akadhatnak.

A folytatás gomb lenyomása előtt el kell még fogadnod a felhasználási feltételeket, melyek elolvasását nagyon ajánljuk. Ezen kivül bejelölheted, hogy szeretnél különleges ajánlatokat és bónuszokat kapni. Ilyen téren az Unibet sok kis promócióval szokott kedveskedni a meglévő játékosoknak is.

Ha kitöltötted a megfelelő mezőket és elfogadtad a feltételeket, akkor klikkelj a “Folytatás” gombra.
Hogyan töltsd fel a számládat?

Miután regisztráltál ahhoz, hogy fogadni tudj, fel kell töltened a számládat. A weboldal jobb felső részében megtalálod a “Számlám” gombot. Erre klikkelve tudod a be- és kifizetéseket végrehajtani. Befizetés előtt megadhatsz egy saját korlátozást is a Befizetési limit opció segitségével. Itt megszabhatod, hogy 24 óránként, hetente vagy havonta mennyi pénzt fizethetsz be. Az egyszer beállitott korlát megváltoztatása 7 napot vesz igénybe.

A befizetés módok között szerepel a hazai banki átutalás is. Ha nincs sem bankkártyád, sem Skrill vagy Neteller számlád, akkor ez az ajánlott befizetési mód. Mivel belföldi utalásról van szó, a költségek alacsonyak és elég gyorsan megjelenik a pénz a számládon (1-3 munkanap). Fontos, hogy banki átutalás esetén ne felejtsd el az utalás közlemény vagy megjegyzés mezejébe beirni a Hivatkozási számot, melyet a befizetési menüben találsz meg, a bankszámla adatok között. Ez alapján kapcsolják a tranzakciót a te számládhoz.

Ha már feltöltötted a számládat, nem marad hátra más, mint hogy kiprobáld a fogadást, vagy az Unibet egyéb részlegein (póker, kaszinó, játékok, szupertotó, lóverseny) játssz.
Hogyan tegyél meg egy fogadást?

A fogadáshoz az olda felső menüjében találod meg a szükséges menüpontot, majd a bal oldali menüből választhatod ki a sportágakat amelyeket meg szeretnél játszani, s ezen belül az adott banjokságot/turnét. Különböző sportágakból válogathatsz, mint pl. labdarúgás, tenisz, kosárlabda, forma1 stb., de speciális fogadásokat is tehetsz (pl. politika). Ha ráklikkelsz egy bajnokságra, akkor megjelenik az aktuális fogadási ajánlat a megfelelő nyereményszozókkal.

Választhatod az élő fogadást is, ahol a mérkőzés közben fogadhatsz változó odds-okkal a különböző kimentetelekre. Egyes mérkőzéseknél az élő fogadás mellett élő közvetitést is találsz, így ingyen követheted a mérkőzés alakulását. Ez a funkció csak akkor érhető el, ha van pénz a számládon.

A mérközésekre úgy tudsz fogadni, hogy ráklikkelsz az általad kiválasztott kimenetel nyereményszorzójára. A jobb oldalon megjelenik a fogadószelvény, amelyben az általunk választott mérközés, a kimenetel, illetve a nyereményszorzó található.

A tétegységhez be kell irnod az összeget amennyivel fogadni szeretnél erre a kimenetelre.

A minimális tét az Unibeten 1 euró vagy 1 forint, attól függően, hogy milyen pénznemben nyitottunk számlát.

Természetesen egy szelvényre lehet több mérközést is tenni, az egyszeri fogadások mellett.

Ha kiválasztottad a kivánt mérközéseket és megadtad a tétegységet, akkor klikkelj a “Fogadás elhelyezése” gombra.

Ha megszeretnéd tekinteni a függőben lévő szelvényeidet, vagy a régebbi szelvényeidet akkor klikkelj a felső főmenü alatt levő “Fogadás előzmények“-re, s a számlatörténetben megtekintheted a függőben lévő, illetve a lezárt szelvényeidet.

A sportfogadáson kivül az Unibeten részt vehetsz póker turnékon, kaszinóban, illetve különböző játékokon játsszhatsz valós pénzért. Sőt Supertotó szelvényeket is kitölthetsz, mellyel értékes nyereményekhez juthatsz.

Hogyan igényeld a számládon lévő összeget?

Ha a számládon levő összeget szeretnéd igényelni, akkor a Számlám részlegen klikkelj a “Pénzfelvétel“-re.

A következő kifizetési lehetőségek közül választhatsz:

Hitel- vagy bankkártya
Banki átutalás
Skrill
Neteller

Ha kiválasztottad a kifizetési módot, s megadtad az adatokat, a pénzösszeg 3-5 munkanap alatt a számládon lessz (ez attól függ, hogy milyen kifizetési lehetőséget válaszottál).

A fórumon sok esetben jelezték, hogy a kifizetések felgyorsultak, akár 1 nap alatt is megérkezhet a banki utalással kikért pénzösszeg. Moneybookers és Neteller esetén pár óra alatt teljesitik a kérelmet

a